Bewust omgaan met werkdruk

 

 

Coaching

Individuele Coaching 2goBeyond, door Barbara Dik-Visser. Geeft inzicht in belemmerende patronen en overtuigingen en leert je om je eigen gevoelens en behoeftes te herkennen, erkennen en benoemen én hierop te vertrouwen.

Heb je last van stress of burn-out of loop jij ergens op vast in je werk en/of je leven? Via een individueel coachtraject help ik je om inzichten en handvatten te krijgen om een fundamentele, structurele veranderingen te bewerkstelligen. We kijken onder meer naar belemmerende patronen en overtuigingen en je leert je eigen gevoelens en behoeftes te herkennen, erkennen en benoemen én hierop te vertrouwen. 
Een resultaat bereiken waar jij mee verder kunt, daar gaat het mij om!

Praktische informatie Coaching

De volgende informatie geldt voor alle coachtrajecten:

Elk coachtraject begint met een vrijblijvend intakegesprek, waarin we kennismaken en samen het precieze doel en het aantal sessies van de coaching bepalen.

Een coachsessie duurt 75 minuten.

Het coachtraject kan door organisaties of door individuen worden geïnitieerd. 

De coachsessies vinden in overleg plaats in de coachruimte van 2goBeyonD in Gendt (centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen) of op een coachlocatie in Arnhem of Nijmegen.

In overleg is coaching in een rustige ruimte bij de werkgever ook mogelijk. In dat geval wordt voor een reisafstand groter dan 25 km enkele reis vanaf Gendt € 0,19 per km in rekening gebracht.

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake.