Bewust omgaan met werkdruk

 

 

Over Barbara Visser 

In deze maatschappij vol met hectiek en snelheid lijkt het alsof we steeds meer 'moeten' en we zelf minder de regie nemen over ons leven en werk. Veel mensen zijn het contact met zichzelf volledig kwijt. Ze hebben geen plezier meer in werk en leven, voelen zich futloos en vallen vaker uit als gevolg van stress of disbalans. 

Barbara Dik-Visser van 2goBeyonD helpt teams, medewerkers en managers om met meer werkplezier en bevlogenheid en minder stress beter te presteren. Door ze uit de waan van de dag te halen en te leren de voor hén juiste prioriteiten te stellen in leven en werk.  Het effect? Zelfbewuste, vitale en effectieve medewerkers, die duurzaam inzetbaar zijn.

Ik geloof erin dat mensen veel waardevoller zijn voor hun omgeving (organisatie, privé, maatschappij) als ze écht zelf aan het roer staan van hun eigen leven en zich niet laten leiden door de waan van de dag of door mogelijke verwachtingen van anderen. 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring (ik had een aantal jaar geleden een stevige burn-out) én vanuit mijn jarenlange ervaring als manager, weet ik hoe groot het effect is van het niet op je plek zitten, persoonlijke ineffectiviteit, stress en disbalans op je persoonlijk leven én op een organisatie. Er kan veel leed voorkomen worden als mensen en organisaties bewuster omgaan met werkdruk en keuzes maken die het zelfbewustzijn, de vitaliteit en de effectiviteit vergroten. 

Via mijn bedrijf 2goBeyonD help ik mensen en organisaties bewust om te gaan met werkdruk via procesbegeleiding, training en coaching. Op creatieve wijze hanteer ik verschillende methodes en zet ik in wat nodig is om samen tot de kern te komen. Ik spiegel, confronteer en ben criticus én supporter. Een resultaat bereiken waar een ander verder mee komt, daar gaat het mij om!

Ik ben procesmatig sterk, betrokken, oprecht, mens- en resultaatgericht en heb een no-nonsense instelling. De afgelopen jaren heb ik een ruime praktijkervaring opgedaan in het begeleiden, trainen en coachen van individuen en groepen op het gebeid van work-life balance, stresspreventie, mindfulness, persoonlijke effectiviteit en timemanagement.
Ik heb de Europees geaccrediteerde post-HBO coachopleiding Coachen met ziel en zakelijkheid (Blankestijn & Partners) en de door de VVM en VMBN erkende opleiding tot MBSR-trainer (Mindfulness Based Stress Reduction) afgerond. Voortdurend blijf ik mijzelf verrijken en ontwikkelen via intervisie, seminars, cursussen en literatuur.  

Wil je nader met mij kennismaken? Neem dan contact met me op om een vrijblijvende afspraak te maken. Je kunt ook meer informatie vinden op mijn LinkedIn-profiel of me volgen op Twitter en Facebook.

Ook te vinden op

2goBeyonD is ook te vinden op www.coachingsland.nl, www.personeels-advies.nl en op MisterWhat.nl.