Bewust omgaan met werkdruk

 

 

Work-Life Balance

Work-Life-Balance training, van 2goBeyonD door Barbara Dik-Visser. Leer stress tijdig herkennen, met spanning en drukte omgaan, prioriteiten stellen en resultaatgerichtheid vergroten.

De balans houden tussen werk en privé is een hele uitdaging in deze snelle maatschappij met hoge ambities en lange, drukke werkdagen. Niet voor niets is stress dé grootste oorzaak van uitval op de werkvloer. En dat kost werkgevers jaarlijks heel veel geld.

In de Work-Life Balance training leren medewerkers stress tijdig te herkennen, met spanning en te hoge werkdruk om te gaan, prioriteiten te stellen en hun resultaatgerichtheid te vergroten.

Een goede werk-privébalans is een win-win situatie voor werknemer én werkgever. Werknemers die door hun werkgever gestimuleerd en ondersteund worden om werk en privé goed in balans te houden, voelen zich energieker en meer betrokken en zijn effectiever en productiever. 

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers en managers die last hebben van te hoge werkdruk en te weinig balans ervaren tussen werk en privé, daardoor stress, spanning of lichamelijke klachten ervaren en stappen willen zetten in hun werk- en levenspleizer, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. 

Inhoud

In deze training leren uw medewerkers op een gezonde manier om te gaan met de dagelijkse hectiek op het werk en privé. Via diverse praktische oefeningen krijgen uw medewerkers inzicht in hun persoonlijke energiebalans en uitdagingen en in hun eigen stress-signalen, waardoor ze tijdig in actie kunnen komen. Ze leren de juiste prioriteiten te stellen en bewuster om te gaan met situaties van spanning en drukte. 

In de training worden diverse oefeningen en theorieën uit onder meer coaching, mindfulness (MBSR), mindful yoga, stressmanagement en timemanagement op praktische en speelse wijze gecombineerd en ingezet.

Afhankelijk van uw behoefte en de situatie van uw medewerkers, kan het accent van de training liggen op stress reductie, op stress preventie of een combinatie van beide. 

Praktische informatie

De precieze inhoud en duur van de training wordt afgestemd op uw vraag en behoefte.  
Locatie: Deze training wordt in company of op locatie gegeven. 

Meer informatie?

Neem contact met me op.