Bewust omgaan met werkdruk

 

 

Training Stress Les(s)

Stress Les(s) workshop, van 2goBeyonD door Barbara Dik-Visser. Leer stress te herkennen en bewuster om gaan met situaties van spanning en drukte. Stress-preventie.

De cijfers liegen er niet om: Eén op de drie medewerkers geeft aan in meer of mindere mate last te hebben van stress. 36% van het werk gerelateerde ziekteverzuim ontstaat door werkstress, dat zijn 7.555.000 verzuimdagen en dat kost werkgevers jaarlijks 1,8 miljard euro (bron TNO). Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zal het stressprobleem bovendien nog veel groter worden. Stress is een probleem: voor werkgevers én werknemers.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers en managers die kampen met een hoge werkdruk en risico lopen uit te vallen als gevolg van stress. 

Inhoud

Het accent in deze training ligt op stress preventie. Naast algemene informatie over stress en de gevolgen ervan, worden uw medewerkers via diverse praktische oefeningen bewust gemaakt van hun eigen stress-signalen én geconfronteerd met hun eigen stress-gedrag. Ze leren stress te herkennen en bewuster om te gaan met situaties van spanning en drukte en ze krijgen instrumenten om direct toe te passen in de praktijk.

Praktische informatie

Duur: 1 dagdeel 
Locatie: Deze training wordt in company of op locatie gegeven. 

Meer informatie?

Neem contact met me op.