Bewust omgaan met werkdruk

 

 

Training Uit je hoofd, in je lijf
Bewust omgaan met stress
2goBeyonD i.s.m. Yoga4Everybody in Arnhem en Coöperatie Krachteik

Uit je hoofd, in je lijf -omgaan met stress- workshop, van 2goBeyond i.s.m. Yoga4everybody in Arnhem, gegeven door Barbara Dik-Visser en Renske Croezen-Mitrou. Word je bewust van hoe stress bij jou werkt, onderzoek de effecten van stress op jouw lichaam en geest en krijg technieken om hiermee om te gaan.

Ben je ondernemer of heb je een drukke baan? Heb je het gevoel nooit klaar te zijn en mis je de balans tussen werk en privé? 1 op de 3 mensen heeft regelmatig last van stress. In deze snelle maatschappij waar van alles moet en we continu 'aan' staan, is het lastig om daar goed mee om te gaan en op tijd op de rem te trappen. Deze training geeft je inzichten, handvatten en oefeningen om in te praktijk toe te passen. Je hebt er direct dagelijks profijt van!

Via de training word je je bewust van hoe stress bij jou werkt. We onderzoeken de effecten van stress op jouw lichaam en geest en je krijgt technieken om hiermee om te gaan.
Dit begint met bewustwording van stress via de signalen die jouw lichaam en geest geven. Vervolgens ga je aan de slag met yogaoefeningen, ademtechnieken en visualisatie en leer je zelf een keuze te maken in hoe jij omgaat met stress.

Tijdens de training gaan we vooral zelf aan de slag. Je zit dus niet urenlang te luisteren of te schrijven, maar wordt zelf aan het denken én voelen gezet en je krijgt diverse oefeningen op de stoel en yogamat om toe te passen in de praktijk. Soms lijkt het niet zo, maar je hebt een keuze in hoe jij omgaat met stress. Bewustwording van die stress helpt je hiermee om te gaan. Zo kom je uit je hoofd en in je lijf.


Deze training gaat verder dan een middag. Je krijgt een reader met de theorie en de oefeningen. Daarbij is er ruimte om je ervaringen en inzichten op te schrijven, net als de keuzes die je aan de hand hiervan maakt. Zo krijg je een handig naslagwerk, zodat je thuis of op je werkplek aan de slag kunt en dagelijks profijt blijft houden van deze training.

De yogaoefeningen zijn voor iedereen geschikt. Als je niet op de mat kunt of wilt, mag je een oefening altijd op een stoel doen. Zorg voor kleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Schoenen moeten uit kunnen, dus neem goede sokken of sloffen mee. Eventueel een deken om warm te blijven en meditatiekussen om op te zitten. Geef het aan als je een blessure of andere beperking hebt.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 14 april 2018, van 9 - 13 uur 
Locatie: Station 026, Mr. E.N. v. Kleffenstraat 6, Arnhem
Prijs: €89,- 

Inschrijven?

Klik hier om je in te schrijven voor deze training. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met me op.

In company

Deze training geven we ook in company. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Samenwerking met Renske Croezen-Mitrou en Coöperatie Krachteik

De training wordt gegeven in samenwerking met Renske Croezen-Mitrou van Yoga4Everybody in Arnhem en Coöperatie Krachteik.

Renske is van oorsprong docent dans en heeft in 2015 haar vierjarige yogaopleiding afgerond. Via haar bedrijf Yoga4everybody in Arnhem combineert zij yoga, reiki en coaching en biedt zij lessen en programma's op maat aan én op locatie. Zij komt met haar yogamatten bij jou op het werk, op school of thuis. Renske ziet yoga als een manier om met beide benen op de grond te staan en een doeltreffende manier om lichaam en geest te ontspannen. Daarbij is het gewoon leuk en moet je het niet te serieus maken.

 

Coöperatie Krachteik is een onderscheidend netwerk waarin samenwerken centraal staat.